BEFORE THE PUBLIC UTILTIY COMMISSION

OF OREGON

UM 1826

In the Matter of

PUBLIC UTILITY COMMISSION OF OREGON,

Investigation Into Electric Utility Participation in the Clean Fuels Program. **WORKSHOP AGENDA**

Date: October 23, 2019

Time: 1:00 p.m. – 3:00 p.m.

Location: Portland State Office Building

Conference Room 1E 800 NE Oregon St Portland, Oregon 97232

Phone Number: (866) 390-1828; Conference ID: 6739703

Purpose: Provide PGE and PacifiCorp public feedback on their 2020 Clean Fuels Program

plans.

Start Time	Agenda Item
1:00 p.m. (5 min)	Welcome
1:05 p.m. (7 min)	PacifiCorp presents its 2020 plan
1:12 p.m. (33 min)	Public Q&A
1:45 p.m. (5 min)	PacifiCorp and PGE present projects they are collaborating on
1:50 p.m. (25 min)	Public Q&A
2:15 p.m. (7 min)	PGE presents its 2020 plan
2:22 p.m. (33 min)	Public Q&A